Guanyar Alcoi organitza un taller obert per formar sobre els pressupostos municipals i treballar propostes conjuntament

0
69
Espacio publicitario

Des de Guanyar Alcoi hem organitzat un taller obert per tractar els pressupostos municipals. El taller té diversos objectius, per una banda formar a la ciutadania sobre com és un pressupost municipal i com s’elabora i executa. Per una altra banda presentar algunes idees força de Guanyar Alcoi per als pressupostos 2018 i rebre aportacions per a l’elaboració conjunta de les propostes.

En paraules del coportaveu de la plataforma ciutadana, Pablo González «Volem una ciutadania formada en els assumptes municipals, més en el cas dels pressupostos municipals, amb els quals es determina en què es gasta l’Ajuntament els diners de tots. També creiem que hem d’oferir la possibilitat perquè la ciutadania participe en les nostres polítiques i les avale.»

Per tot això «aquest dijous 14 de setembre, a les 19.30 hores al Club d’Amics de la Unesco tindrà lloc aquest taller en el qual mirarem d’explicar de la forma més clara possible tot el referent als pressupostos, fer partícips als assistents per escoltar les seues aportacions i debatre per elaborar conjuntament propostes.» conclou González.

Espacio Publicitario

Deja un comentario