L’Associació Comarcal Somriures iniciem el 2019 amb un bon grapat de col·laboracions de persones i entitats de tota la comarca que es volen sumar a la nostra lluita, per construir un Projecte de connexió vital digne, just i solidari per als nostres
fills i les nostres filles.

De entre totes elles volem destacar el repte solidari UN RETO PARA UNA CAUSA 2 que portaran endavant sis esportistes amateurs que amb la seua participació en vàries carreres esportives pretenen recórrer, durant tot l’any, un total de 4700 km per poder obtenir 1 € per km, import que donaran íntegrament a la nostra associació. Ells són: Saúl Ramírez, José Rico, Zeus López, Julio Abad, Jaume Belda i Rubén Colomina.

foto un reto para una causa dos 13.01.2019

Aquelles persones, entitats, empreses, que vulguen col·laborar amb ells per “apadrinar kilòmetres” trobaran tota la informació i dades de contacte al document adjunt. Vostès apadrinen kms, ells posen el seu cos, el seu temps i les seus energies per córrer eixos kms i tot lo recaptat anirà destinat a la nostra associació i el nostre projecte. Però han de saber que la seua ajuda no sols serà econòmica, també ens ajuden a visibilitzar-nos per xarxes i mitjans de comunicació.

Estos sis joves són una mostra que la societat és sabedora que els nostres fills i les nostres filles mereixen algo millor que quedar-se relegats a la llar familiar quan complisquen els 21 anys i deixen l’escola perquè a la nostra comarca no hi ha recursos inclusius suficients per a ells i elles. Apadrinar kms del repte solidari es apadrinar als joves de SOMRIURES, possibilitar que tinguen al seu abast espais que els permeten tenir una vida autònoma i independent, unanoportunitat en el mon laboral, unes teràpies adequades, una formació continua,etc.

Fa uns dies passàrem un matí junts per conèixer-nos i donar inici al repte. A
hores d’ara ja han travessat el port de Gandia, han corregut la mitja marató de
Santa Pola i el Trail de Barxeta. Pròximament estaran a Carrícola sumant kms
per a Somriures. I més que en vindran, perquè no estan disposats a aturar-se
fins aconseguir el repte.

info un reto para una causa 2

 

Deja un comentario