Espacio publicitario

Iniciativa d’Esquerres d’Alginet i PODEM Alginet revaliden la fórmula de treball conjunt que han portat a cap durant la legislatura que està a punt d’acabar, i l’amplien amb la incorporació d’Esquerra Unida, amb la voluntat de sumar les distintes sensibilitats d’esquerres d’Alginet.

Després d’unes setmanes de converses entre els representants de les tres organitzacions, aquestes han arribat finalment a un acord per concórrer en una candidatura unitària a les properes eleccions municipals que se celebraran a finals de maig.

Unir esforços, sobre una base de principis i uns objectius programàtics compartits, i col·laborar perquè el canvi que necessita Alginet comence a ser efectiu a partir de les properes eleccions municipals”. Aquests són, de manera resumida, els motius i els objectius compartits que fonamenten la candidatura unitària que impulsaran les tres organitzacions. Una candidatura que continuarà anomenant-se «Cercle Idea Alginet».

L’acord estableix que la candidatura concorrerà amb el suport dels tres partits però continuaran funcionant com venien fent-ho fins ara mitjançant l’Assemblea Oberta de Cercle Idea Alginet. D’aquesta manera, aquest no és només un pacte electoral sinó també un acord de col·laboració per a treballar conjuntament i obrir noves vies a la participació ciutadana en la política local.

Així, l’Assemblea Oberta serà l’òrgan de govern d’aquesta coalició, així com del Grup Municipal, que es constituirà després de les eleccions, i funcionarà en règim obert per a que puga participar-hi qualsevol veí del poble, i debatre sobre els temes que afecten a la governació de l’Ajuntament, ja que aquesta Assemblea es convocarà periòdicament a portes obertes, en un lloc públic, abans de la celebració de cada Ple Municipal, per tractar i establir la posició que els membres que representen l’Assemblea han de defensar a l’Ajuntament.

Ara mateix, Cercle Idea continua treballant de cara a eixes eleccions municipals, immersos en el procés d’elaboració del seu programa electoral per a la qual cosa han avançat que, en les pròximes setmanes, es posaran en contacte amb les associacions del poble per recollir les demandes que puguen implementar part del seu programa electoral, però fan també una crida a la població en general per recollir tots els suggeriments que vulguen fer-los arribar mitjançant correu electrònic o la seua pàgina de Facebook.

 

Alginet, a 25 de març de 2019

 

Espacio Publicitario

Deja un comentario