Espacio publicitario

L’ASSOCIACIÓ COMARCAL SOMRIURES, PROJECTE DE CONNEXIÓ VITAL,

Sres. i Srs.:

L’ASSOCIACIÓ COMARCAL SOMRIURES, PROJECTE DE CONNEXIÓ VITAL, hem organitzat un acte amb els alcaldes, alcaldesses, regidores i regidors de les comarques de L’Alcoià i El Comtat, el proper dimarts 9 d’abril, a les 19:00h., al Centre Social de Cocentaina, per presentar-los el Projecte de Centre de Referència per a SOMRIURES.

A l’acte assistirà l’arquitecte que està col·laborant amb nosaltres per redactar el projecte i també hem convidat el Director General d’Habitatge, Rafael Briet Seguí, amb qui fa uns mesos que estem treballant esta idea.

Els preguem que ens ajuden a fer difusió i assistisquen a l’acte per donar-li visibilitat a la lluita de 67 famílies que conformem actualment l’Associació. Aquest projecte de segur serà un pilar fonamental per procurar-los als nostres fills i les nostres filles una vida més digna i més feliç i farà de les nostres comarques un espai més inclusiu, per això els agraïm la seua implicació i els esperem a totes i tots.

Per a més informació poden posar-se en contacte amb nosaltres escrivint-nos al correu:

somriuresprojecte@gmail.com o bé cridant al telèfon 634344014.

Esperant la seua assistència, reben una cordial salutació.

ASSOCIACIÓ COMARCAL SOMRIURES, PROJECTE DE CONNEXIÓ VITAL

 

Espacio Publicitario

Deja un comentario