ESQUERRA UNIDA MURO POSA EN VALOR. LA SEUA TASCA

El passat dissabte 6 d’abril l’grupació local d'Esquerra Unida Muro va organitzar a la Casa de Ferro de la citada població una assemblea participativa , en la qual els tres representants de la formació al consistori murer Francesc Valls , Fani Juan i Kike

Pascual van desgranar un per un tots els temes d’actualitat , i a més van explicar i posar en valor tota la tasca desenvolupada pels esmentats regidors durant els anys on van ocupat responsabilitats de govern.
Municipalització de l’aigua , Pressupostos Participatius , Parc de gossos, subvencions de concurrència competitiva , Trinquet , activitats educatives, etc….van ser alguns dels múltiples temes tractats , demostrant amb fets que altra manera de governar més transparent , justa i participativa és possible.

L’assemblea a més , va estar precedida d’un esmorzar popular i va finalitzar amb un torn de preguntes i interpel.lacions , on els assistents van poder intercanviar propostes i opinions per al nou programa electoral , que amb la vista posada en les eleccions municipals de maig veurà la llum en breu.

Deja un comentario