Espacio publicitario

NOTA DE PREMSA EU MURO

Els grup municipals d’EU, davant la falta de diàleg, comunicació i voluntat política per part de l’equip de govern municipal de Muro de Alcoi per a resoldre la situació sorgida a l’;últim ple ordinari en relació a les subvencions a les associacions culturals, socials i benèfiques del nostre poble, i la necessitat de les associacions de rebre aquestes subvencions, sol·liciten a l’Alcaldesa un ple extraordinari per tal de resoldre la situació generada, amb els següents punts:


1) Deixar sense efecte la moció aprovada al plenari d’octubre respecte a la creació d’una ordenança de concurrència competitiva de les subvencions.
2) Aprovar la modificació de crèdit 5/2019 que es va deixar sobre la taula al ple ordinari d’abril
3) Acord per a implantar la concurrència competitiva per a totes les subvencions que atorga
l’Ajuntament de Muro per als pressupostos de l’any 2020

Des dels grups de l’oposició creiem necessari utilitzar aquesta fórmula legal per a poder desencallar el tema de les subvencions, ja que des del equip de govern de Compromís no s’ha fet res al respecte des del plenari ordinari del mes d'abril i degut a la immediatesa d’alguns events que tindran lloc al nostre poble, s’ha d’actuar amb celeritat i rapidesa per tal de solucionar l’assumpte i donar eixida als pagaments de les quanties que li corresponen a cada associació.

La falta de iniciativa que tenim al poble de Muro amb aquest govern, passa factura a tots els estrats del municipi, des de les associacions conforme s’ha vist al ple del mes d’abril fins al personal del propi Ajuntament que està molt descontent amb el caos que està instaurat a la institució murera.

Espacio Publicitario

Deja un comentario