Espacio publicitario

Societat civil, periodistes i politòlegs debatran a l’acte “El valencià a la societat: passat, present i futur” el pròxim dia 28 de juny a València.

Els 4 anys vinents obren un ventall d’oportunitat perquè el nou Consell i les noves Corts, ja deslligats de les emergències que es trobaren l’any 2015, puguen fer un salt qualitatiu necessari per a fer que al nostre país puguem parlar i viure en valencià, amb la mateixa normalitat que ho podem fer en castellà.

Per reflexionar dels últims quatre anys, de la situació actual del valencià i dels reptes que es plantegen de cara a la nova legislatura, Joves Pel Dret a Decidir, la Plataforma per la Llengua i la Revista Mirall País Valencià portaran a lloc l’acte: El valencià a la societat: passat, present i futur, el pròxim dia 28 de juny.

L’acte comptarà amb ponents de distints àmbits on politòlegs, periodistes i societat civil podran debatre en un format obert sobre quines haurien de ser les prioritats del nou consell i les noves corts per als pròxims 4 anys.

El debat estarà acompanyat de l’actuació musical del cantautor Jonatan Penalba, i per finalitzar l’acte haurà un sopar popular per 5 euros, en col·laboració amb la Coordinadora Camperola del País Valencià.

L’acte començarà a les 18h al c/ Túria n 58 baix-esquerra. Per al sopar cal reservar a info@peldretadecidir.com

 

Espacio Publicitario

Deja un comentario