Espacio publicitario

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi ha convocat una assemblea ciutadana i oberta per al pròxim dimecres 2 d’octubre a les 19 h al Club Amics de la UNESCO (c/ Cid, 12).

Tal com consta a l’ordre del dia i com ve sent costum es realitzarà, en primer lloc, una rendició de comptes del grup municipal on s’exposarà la faena feta fins ara així com les preguntes presentades a les comissions informatives i les propostes que es presentaran al Plenari que se celebrarà el divendres 4 d’octubre al matí, per tal de fiscalitzar la faena del grup municipal i fer-la extensiva als simpatitzants i ciutadania en general.

En segon lloc, una vegada finalitzat el procés d’actualització de la Coordinadora, es presentarà a l’Assemblea i es portarà a votació la ratificació dels Portaveus proposats per la mateixa Coordinadora: Rebeca Sanjuán i Lluís Català; a continuació es sotmetrà a debat i ratificació el mode de funcionament del grup municipal aprovat per la Coordinadora; en quart lloc, s’informarà a l’assemblea respecte als Pressupostos municipals del 2020 que, segons afirma el Govern, estan començant atreballar-se i, per tant, es consensuarà una postura per part de l’assemblea i el grup municipal; per últim, s’informarà sobre la creació de l’associació de caràcter cultural i reivindicatiu lligada a
Guanyar Alcoi.

La plataforma ciutadana convida a tota la ciutadania a acudir a l’assemblea per debatre de forma oberta i rebre informació de les qüestions que succeeixen a l’Ajuntament i de quina és la faena que realitza el grup municipal a l’Ajuntament.

Tindrà lloc el pròxim 2 d’octubre, a les 19 h al Club Amics de la UNESCO d’Alcoi amb el següent
ordre del dia:

1. Rendició de comptes del grup municipal: preguntes a comissió informativa i Plenari.
2. Ratificació Portaveus de la Coordinadora.
3. Debat i ratificació del funcionament del grup municipal Guanyar Alcoi.
4. Pressupostos municipals 2020.
5. Apunts sobre l’associació lligada a Guanyar Alcoi.
6. Debat obert.

Espacio Publicitario

Deja un comentario