Espacio publicitario

2º Programa “Tú Voz se Escucha” – 2º Programa “La Teua Veu s’Escolta”

Hola a totes i tots, com a les i els Radi Oïdors d’Onda Meliana 104.9fm i per internet, buscant: “laveudelpoble radiohttp://laveudelpoble.radiostream321.com/

Us deixem l’enllaç del primer programa “La Teua  Veu s’Escolta”

https://www.ivoox.com/43054706

Nota: Recordar a totes i tots, que per a participar en directe en el programa “La Teua  Veu s’Escolta” ho podeu fer de diverses formes, ja que la línia que utilitzem per a les cridades és una solament 615.613.274 per al moment de l’emissió del programa en directe. Una altra via de contacte és a través del WhatsApp al número 601.26.58.94. on podreu enviar-nos àudios de veu, com a sol·licituds d’entrar en directe via telefònica , amb el teu nom o pseudònim i com no també teniu el xat gratuït de la pàgina de la ràdio per internet “laveudelpoble radio” sense més us esperem, perquè com diem: “Él o la protagonista eres tú”

Pròxim dilluns 21 de 20.30h a 21.30h a través d’Onda Meliana 104.9fm i per internet buscant “laveudelpoble radio” Salut, llibertat i Alegria.

 

2º Programa “Tú Voz se Escucha” – 2º Programa “La Teua Veu s’Escolta”

Hola a todas y todos, como a las y los Radio Oyentes de Onda Meliana 104.9fm y por internet, buscando: “laveudelpoble radiohttp://laveudelpoble.radiostream321.com/ .

Os dejamos el enlace del primer programa “Tú Voz se Escucha”

https://www.ivoox.com/43054706

Nota: Recordar todas y todos, que para participar en directo en el programa “Tú Voz se Escucha” podéis hacerlo de varias formas, ya que la línea que utilizamos para las llamadas es una solamente 615.613.274 para el momento de la emisión del programa en directo. Otra vía de contacto es a través del WhatsApp al número 601.26.58.94. en donde podréis enviarnos audios de voz, como solicitudes de entrar en directo vía telefónica , con tú nombre o seudónimo y como no también tenéis el chat gratuito de la página de la radio por internet “laveudelpoble radio” sin más os esperamos, porque como decimos: “La o él protagonista eres tú”

Próximo lunes 21 de 20.30h a 21.30h a través de Onda Meliana 104.9fm y por internet buscando “laveudelpoble radio” Salud, libertad y Alegría.

 

Espacio Publicitario

Deja un comentario