Espacio publicitario

L’Ajuntament de Manises s’unix a la concentració per la retirada del servei de pediatria de Xiprerets

El pròxim 29 d’octubre a les 19 hores se celebrarà una marxa i posterior concentració contra la retirada del servei de pediatria del centre auxiliar de Xiprerets. Es tracta d’un moviment associatiu en col·laboració amb l’Ajuntament, que ja ha reunit quasi 3.000 firmes i porta a terme un treball de difusió perquè acudisca el major nombre de gent possible. El motiu d’aquesta marxa és l’eliminació del servei de pediatria de l’ambulatori de Xiprerets, que es queda sense servei en aquesta especialitat.  

L’eixida es farà des d’aquest ambulatori i anirà recorrent el municipi fins a finalitzar a l’Hospital de Manises. Aquesta marxa s’ha convocat també per a reivindicar l’accés universal i de qualitat a una sanitat pública, en contraposició amb la privatització d’alguns serveis. En aquest cas, el responsable directe i final d’aquesta cessió és el propi Hospital de Manises i el seu model de gestió privada.

“El més prioritari ara mateix és revertir aquesta situació, no podem tolerar que una empresa de gestió privada vullga deixar a les veïnes i veïns de Manises sense aquest servei tan bàsic”, afirma l’alcalde Jesús Borràs i Sanchis. En la marxa participaran diversos col·lectius, AMPAS i associacions veïnals de tot el municipi. L’Ajuntament de Manises ja ha manifestat fermament el suport a qualsevol associació o plataforma ciutadana que reivindique la restitució dels pediatres.

“Des de l’Ajuntament ens hem reunit amb diverses associacions veïnals i alguns col·lectius per a demanar el suport i l’assistència a aquesta marxa”, ha volgut destacar per la seua banda la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises Mª Irene Camps (Podemos).

Espacio Publicitario

Deja un comentario