Espacio publicitario

TOTES PODEM DENÚNCIA LA SOLSIDA DE PART DELS NÍNXOLS DEL CEMENTERI DE BURJASSOT

La coalició municipalista assenyala que porten advertint des de fa quasi dos anys el mal estat de les intraestructuras del cementeri, que presenta clivelles, filtracions i altres desperfectes.

La coalició municipalista Totes Podem ha denunciat aquest matí en les seues xarxes socials la solsida de la part superior dels nínxols del Cementeri Municipal de Burjassot a causa de les fortes pluges i el vent i que, segons el parer del grup municipal, és la conseqüència del mal estat del material d’aquests.

Segons informen des de Totes Podem, és al maig de 2017 quan van començar a arribar les primeres queixes per la mala gestió del cementeri municipal, queixes que anaven des d’irregularitats en el compliment de les normes de sanitat, falta de nínxols dobles, opacitat en l’administració, en la gestió del personal, fins a problemes d’accessibilitat, obres inacabades i innombrables desperfectes en murs, nínxols i habitacions, que van portar a diferents grups de l’oposició de l’Ajuntament a plantejar solucions.

És al febrer de 2019 quan, des de Totes amb Burjassot, membre de la coalició Totes Podem, i després de
diverses denúncies en el ple municipal i en xarxes socials, es va registrar una moció en la qual es proposava, entre moltes altres solucions, una “intervenció urgent” per a reparar els desperfectes del cementeri. “Vam fer fotografies de les clivelles i filtracions d’aigua”, explica María Muñoz, portaveu de Totes Podem. “En elles, es veia clarament que la part superior dels nínxols se sostenia només pel seu pes.

Com també es va avisar amb Les Sitges, era qüestió de temps que això succeïra.”.

Finalment, des de l’agrupació anuncien que demanaran una intervenció urgent en el Cementeri Municipal, no sols per a reparar els desperfectes, sinó per a iniciar les obres necessàries perquè no torne a ocórrer. “A Rafa García li cau el poble a trossos i no fa res per evitar-ho. Farem el possible perquè actue com més prompte millor, com vam fer amb el Embarronat”, va sentenciar la portaveu.

VERSIÓ CASTELLÀ:

TOTES PODEM DENUNCIA EL DERRUMBE DE PARTE DE LOS NICHOS DEL CEMENTERIO DE BURJASSOT

La coalición municipalista señala que llevan advirtiendo desde hace casi dos años el mal estado de
las intraestructuras del cementerio, que presenta grietas, filtraciones y otros desperfectos.

La coalición municipalista Totes Podem ha denunciado esta mañana en sus redes sociales el derrumbe de la parte superior de los nichos del Cementerio Municipal de Burjassot a causa de las fuertes lluvias y el viento y que, a juicio del grupo municipal, es la consecuencia del mal estado del material de los mismos.

Según informan desde Totes Podem, es en mayo de 2017 cuando empezaron a llegar las primeras quejas por la mala gestión del cementerio municipal, quejas que iban desde irregularidades en el cumplimiento de las normas de sanidad, falta de nichos dobles, opacidad en la administración, en la gestión del personal, hasta problemas de accesibilidad, obras inacabadas e innumerables desperfectos en muros, nichos y habitaciones, que llevaron a diferentes grupos de la oposición del Ayuntamiento a plantear soluciones.

Es en febrero de 2019 cuando, desde Totes amb Burjassot, miembro de la coalición Totes Podem, y después de diversas denuncias en el pleno municipal y en redes sociales, se registró una moción en la que se proponía, entre muchas otras soluciones, una “intervención urgente” para reparar los desperfectos del cementerio. “Hicimos fotografías de las grietas y filtraciones de agua”, explica María Muñoz, portavoz de Totes Podem. “En ellas, se veía claramente que la parte superior de los nichos se sostenía sólo por su peso.

Como también se avisó con Los Silos, era cuestión de tiempo que esto sucediera.”.

Por último, desde la agrupación anuncian que pedirán una intervención urgente en el Cementerio Municipal, no sólo para reparar los desperfectos, sino para iniciar las obras necesarias para que no vuelva a ocurrir. “A Rafa García se le cae el pueblo a pedazos y no hace nada por evitarlo. Haremos lo posible para que actúe cuanto antes, como hicimos con el Embarronat”, sentenció la portavoz.

Contacte:

TOTES PODEM

Comissió de Comunicació, Xarxes i Premsa
comunicacio@totesamburjassot.org

Espacio Publicitario

Deja un comentario