Espacio publicitario

L’ecofeminisme és un moviment social i un corrent de pensament que es fonamenta en un diàleg molt potencial i ric entre el que planteja el moviment feminista i el moviment ecologista. I aquests moviments estan condemnats a entendres, ja que quan analitzem les arrels, tant culturals com polítiques i econòmiques, que hi ha darrere de la subordinació estructural de les dones en les societats patriarcals, articulades al voltant dels interessos de la dominació i la violència; i les que hi ha a la destrucció de la natura en les societats de tall capitalista, veiem que són bastant comuns, i que per tant les propostes de eixida també ho són.
Aquesta xarrada pretén donar una visió entenedora entre el que és el feminisme i l’ecologia, pel que fa a la dona, el seu cos i els productes econaturals.
Començarà amb un curt documental de Yayo Herrero, una de les principals referents de l’ecologia, el feminisme i els drets humans i continuarà amb Laura Rico, especialista en temes relacionats amb l’ecologia al voltant de el món de la dona.
Ens presentarà productes naturals, respectuosos amb el medi ambient i donarà la seua visió sobre els beneficis d’aquests, en les persones i el seu entorn. La seua xarrada «higiene conscient per a un planeta sa» ho diu tot.
L’Associació de Veïns i Veïnes (AVV) Carraixet, d’Almàssera i el Cercle Feminista Associació Feminista Mixta d’Alboraya amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Almàssera i la seua regidoria de Medi Ambient i altres entitats, presentaran aquesta Xarrada-col·loqui a La Sala d’Exposicions de l’ centre Cultural d’Almàssera.
Divendres 13 de Març – Hora 19:00

Espacio Publicitario

Deja un comentario