Espacio publicitario

Sandra Obiol: “Estem parlant d’una crisi molt greu i cruel, i no puc entendre que el PSOE l’utilitze políticament”

 

La portaveu de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, sol·licita al govern local que en uns moments com els actuals s’abstinga d’aprofitar la seua gestió de forma partidista, abandone la defensa de les sigles del PSOE i centre els seus esforços en contribuir a mitigar els efectes de la crisi sanitària i econòmica, “obrint-se a acceptar les aportacions dels grups de l’oposició que acaben revelant-se com a útils i convenients per a la ciutadania. Estem parlant d’una crisi molt greu i cruel, i no puc entendre que el PSOE l’utilitze políticament”.

Obiol ha volgut recordar que a començaments de la crisi va instar a l’alcalde a sol·licitar més informació a Conselleria sobre l’afecció del Covid-19 a la ciutat, rebent una negativa acompanyada de desqualificacions per resposta. I ahir mateix l’alcalde reconeixia als mitjans que havia sol·licitat a Conselleria més informació: “Des que va començar aquesta crisi Guanyar Alcoi ha sol·licitat al govern algunes qüestions, totes elles amb l’únic objectiu de millorar la situació de les persones que pateixen o estan exposades al coronavirus. I el procediment és sempre el mateix: traslladem l’aportació al govern, el govern no ho veu convenient, i dies després ho duu a terme mentre públicament ens desqualifica”.

Així, la portaveu de Guanyar Alcoi enumera aquestes aportacions: “La sol·licitud d’informació a Conselleria va ser una d’aquestes propostes que pensem fonamental. També vam instar a que demanara la presència de la Unitat Militar d’Emergència per desinfectar zones de la ciutat, i el portaveu del PSOE ens va dir que no era necessari perquè l’empresa encarregada del servei local redoblaria l’esforç, i poc després l’UME estava desinfectant Oliver i altres punts d’Alcoi. I també vam reclamar la medicalització del propi geriàtric, primer contactant personalment amb Jordi Martínez i després amb l’alcalde; Martínez no va respondre i l’alcalde ens va dir que no era possible. I cinc dies després apareix una nota de premsa del PSOE dient que ja està medicalitzat”.

Per a Sandra Obiol, el govern local hauria d’estar obert a qualsevol aportació que ajude a millorar les condicions que ha de patir la ciutadania, i fer-ho des del respecte doncs això és la base de la vida democràtica. I anuncia que, amb aquest objectiu, Guanyar Alcoi seguirà formulant els seus suggeriments i plantejant iniciatives. “No m’agraden els insults personals que des del primer moment em dirigeixen constantment des del govern, tot i que els podria assumir si acaben fent-se efectius els nostres suggeriments per millorar la vida de les alcoianes i els alcoians. Però crec també que estem en una situació en què la ciutadania el que menys ens reclama són enfrontaments polítics, i no genera precisament confiança entre la gent escoltar una i altra vegada com aquells que en teoria han de contribuir a superar la crisi gasten les seues energies en picabaralles polítiques. Quan tot açò passe, ja tindrem temps de debatre políticament, però ara el govern no pot dedicar-se a contaminar una situació ja de per si complicada amb constants retrets a qui, simplement, volem ajudar”.

 

Espacio Publicitario

Deja un comentario