Espacio publicitario

Pablo González: “Veure com es confirmen les trames de corrupció d’aquest empresari amb la dreta, i comprovar que a Alcoi no recuperarem els diners del Calderón és molt decebedor”

 

El regidor de la plataforma ciutadana Guanyar Alcoi, Pablo González, ha lamentat públicament que “malauradament, sembla que la nostra ciutat serà dels pocs llocs on les presumptes maniobres corruptes d’Enrique Ortiz amb alts càrrecs del PP quedaran impunes, tant per a l’empresari com per als polítics que feien possibles aquestes maniobres”.

Després d’haver-se conegut l’acord d’Ortiz amb la Fiscalia Anticorrupció, en què admetia els delictes imputats pel cas Brugal, la portaveu de la plataforma ha volgut recordar que Guanyar Alcoi s’ha presentat com a acusació particular a la causa del Calderón: “Des que vam veure la tebiesa amb què actuava el PSOE amb aquest cas, l’exquisit tracte que l’alcalde procurava al seu predecessor i impulsor de l’obra del Calderón, Jorge Sedano, i com en tot moment el govern es va negar a perseguir aquells que van ordenar els pagaments irregulars a Ortiz, vam decidir presentar-nos com a acusació particular per seguir de prop l’evolució del judici. Però molt ens temem que les dificultats administratives estan abocant el cas al sobreseïment”.

Guanyar Alcoi recorda que encara hi ha en actiu polítics responsables d’aquell govern del PP que maniobrava amb Ortiz, com ara el diputat a les Corts Fernando Pastor o el secretari municipal Ignacio Palmer: “És una vergonya que gent com Pastor o Palmer, amb tants anys de professionals polítics en primera línia dels temps més foscos del PP, encara ni tan sols haja oferit una explicació pública sobre per què els alcoians vam haver de pagar cinc milions d’euros més dels que estaven pressupostats en l’obra del Calderón”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario