Espacio publicitario

A causa de les restriccions de reunió donades per la COVID-19 des de la plataforma ciutadana s’ha volgut convocar una assemblea de forma telemàtica per així poder fer un rendiment de comptes de la feina del grup municipal durant les fases inicials de la pandèmia i debatre obertament assumptes d’importància que es presentaran al pròxim Plenari Municipal. L’assemblea es portarà a terme mitjançant una plataforma de videoconferència lliure i de codi obert.

L’assemblea estarà oberta a totes les persones que vulguen accedir. Per a fer-ho només s’haurà de visitar la pàgina web creada per a tal efecte: www.guanyaralcoi.com/assemblea i des d’allí accedir a la plataforma de videoconferència. Es podrà fer tant amb un ordinador des d’un navegador web o a través de mòbils o tauletes tàctils. Hi ha més informació a la pàgina web esmentada.

A l’assemblea es tractaran les mesures que ha anat presentant la plataforma durant la crisi de la COVID-19, assumptes com la gestió de la residència geriàtrica d’Oliver i es debatrà sobre propostes que es tractaran en el pròxim plenari com la pròrroga del contracte del servei d’aigua municipal i les demandes per a la gestió pública de l’aigua. A més de debatre sobre estos temes hi haurà un torn obert perquè qui vulga puga plantejar qualsevol idea o proposta.

Espacio Publicitario

Deja un comentario