Espacio publicitario

PP i C’s eliminen també la línia de subvencions per a zones verdes dels municipis

Fullana: “PP i Cs estan sotmetent a un apartheid d’ajudes als pobles d’Alacant”

Alacant, 16 de juliol de 2020

Sense pla de Cooperació per als municipis, sense ajudes per a catàstrofes com la DANA, sense acords marc per a infraestructures i serveis amb la Generalitat…I  ara l’eliminació de línies de subvencions estratègiques ja aprovades. El primer any de gestió del Partit Popular i Ciutadans en la Diputació d’Alacant deixa un greu infrafinançament dels municipis de la província d’Alacant en relació a les ajudes ja tramitades per la resta de diputacions.

Compromís ha fet públic que Ciutadans i Partit Popular que per primera vegada en els últims 20 anys els municipis no comptaren amb una línia per a adequar les seues zones verdes. Aquesta ajuda se centra sobretot en els municipis menors de 10.000 habitants i és una de les propostes més sol·licitades pels municipis. De fet un dels punts del decàleg pactat per Compromís  amb el govern de la Diputació a propòsit dels pressupostos 2020 acordava duplicar aquestes ajudes. Ara Compromís observa amb sorpresa com no sols s’incompleix amb el pacte d’incrementar l’ajuda sinó que s’elimina.

Segons el portaveu de Compromís  en la Diputació, Gerard Fullana, “PP i Cs estan sotmetent a un apartheid d’ajudes als municipis d’Alacant. No sols són la diputació que menys ajudes ha aprovat sinó que fins i tot s’estan  eliminant o no executant les aprovades”.

Compromís ha enlletgit a Partit Popular i Ciutadans que “no assumisquen responsabilitats de la seua nefasta gestió, i que en comptes d’això es tiren les andròmines al capdavant. La dreta, tant l’ala zaplanista de Mazón com l’ala de descontentaments del PP que han acabat en Ciutadans, demostra que no està preparada per a governar”.

PP y C’s eliminan también la línea de subvenciones para zonas verdes de los municipios

Fullana: “PP y Cs están sometiendo a un apartheid de ayudas a los pueblos de Alicante”

Alicante, 16 de julio de 2020

Sin plan de Cooperación para los municipios, sin ayudas para catástrofes como la DANA, sin acuerdos marco para infraestructuras y servicios con la Generalitat…Y  ahora la eliminación de líneas de subvenciones estratégicas ya aprobadas. El primer año de gestión del Partido Popular y Ciudadanos en la Diputación de Alicante deja una grave infrafinanciación de los municipios de la provincia de Alicante en relación a las ayudas ya tramitadas por el resto de diputaciones.

Compromís ha hecho público que Ciudadanos y Partido Popular que por primera vez en los últimos 20 años los municipios no contaran con una línea para adecuar sus zonas verdes. Esta ayuda se centra sobre todo en los municipios menores de 10.000 habitantes y es una de las propuestas más solicitadas por los municipios. De hecho uno de los puntos del decálogo pactado por Compromís con el gobierno de la Diputación a propósito de los presupuestos 2020 acordaba duplicar estas ayudas. Ahora Compromís observa con asombro cómo no sólo se incumple con el pacto de incrementar la ayuda sino que se elimina.

Según el portavoz de Compromís en la Diputación, Gerard Fullana, “PP y Cs están sometiendo a un apartheid de ayudas a los municipios de Alicante. No sólo son la diputación que menos ayudas ha aprobado sino que incluso se están eliminando o no ejecutando las aprobadas”.

Compromís ha afeado a Partido Popular y Ciudadanos que “no asuman responsabilidades de su nefasta gestión, y que en vez de ello se tiren los trastos a la cabeza. La derecha, tanto el ala zaplanista de Mazón como el ala de descontentos del PP que han acabado en Ciudadanos, demuestra que no está preparada para gobernar”

Espacio Publicitario

Deja un comentario