Espacio publicitario

La coalició sol·licita al president de la Diputació d’Alacant que retire les competències del seu vicepresident per unes noves declaracions xenòfobes en les seues xarxes socials.

31 de juliol de 2020

Compromís solicitará en el ple del pròxim dimecres al president de la Diputación d’Alacant, Carlos Mazón, el cessament e nles seues competències d’Alejandro Morant, vicepresident de la institució provincial, sotssecretari del Partit Popular d’Alacant i alcalde de Busot.

Per a la coalició “és inacceptable” el missatge d’odi que va penjar Morant en les seues xarxes socials el passat 28 de juliol, alertant del “futur fosc” en el qual s’endinsa Espanya i en el qual “altres cultures acabaran amb nuestra pròpia identitat , les nostres tradicions i sobretot, amb la nostra base cultural i social”.

“Ninguna institució pública pot ignorar aquest tipus de manifestació perquè són denigrants cap a les persones migrants i cerquen convertir-les en un etern boc expiatori contra el qual tot val. Un càrrec públic no pot fer aquest tipus de declaracions en ple segle XXI” ha considerat el portaveu valencianista en la institució, Gerard Fullana.

Compromís pide a Mazón el cese de Morant por su nueva polémica xenófoba

La coalición solicita al presidente de la Diputación de Alicante que retire las competencias de su vicepresidente por unas nuevas declaraciones xenófobas en sus redes sociales.

31 de julio de 2020

Compromís solicitará en el pleno del próximo miércoles al presidente de la Diputación de Alicante, Carlos Mazón, el cese en sus competencias de Alejandro Morant, vicepresidente de la institución provincial, vicesecretario del Partido Popular de Alicante y alcalde de Busot.

Para la coalición “es inaceptable” el mensaje de odio que colgó Morant en sus redes sociales el pasado 28 de julio, alertando del “futuro oscuro” en el que se adentra España y en el que “otras culturas acabarán con nuestra propia identidad , nuestras tradiciones y sobre todo, con nuestra base cultural y social”.

“Ninguna institución pública puede ignorar este tipo de manifestación porque son denigrantes hacia las personas migrantes y buscan convertirlas en un eterno chivo expiatorio contra el que todo vale. Un cargo público no puede hacer este tipo de declaraciones en pleno siglo XXI” ha considerado el portavoz valencianista en la institución, Gerard Fullana.

Espacio Publicitario

Deja un comentario