Espacio publicitario

Obiol: «no deixar a ningú darrere és precisament això estar al costat de qui ho necessita, deixar sense el dinar social als xiquets en agost com fa el govern de Toni Francés és negar aquesta premissa»

Guanyar Alcoi vol mostrar la seua indignació per la decisió de la regidora Aranza de Gracia de no mantindre el càtering social als menors durant el mes d’agost. Dues vegades (comissió informativa i plenari) la regidora va defensar aquesta decisió. Per a la portaveu de la plataforma Sandra Obiol: “és una mesura pròpia de partits de dretes. Pensàvem que ja havia quedat clar en la crisi de 2008 que era imprescindible estar al costat de les persones i de les seues necessitats. I ara en la crisi socioeconòmica més gran de la nostra història recent tornem a veure decisions totalment allunyades de les persones.”

La plataforma municipalista va formular en el plenari un prec perquè es mantinguera aquesta ajuda que és fonamental per a millorar la qualitat de vida dels xiquets i xiquetes. No va prosperar per la negativa del govern de Toni Francés. Per als de Guanyar és una mostra més de l’escassa empatia d’aquest govern per les necessitats de la població així com la manca d’una política social municipal integral i completa.

Espacio Publicitario

Deja un comentario