Espacio publicitario

Som la 3a població espanyola amb més casos diagnosticats en els darrers 14 dies

La plataforma denuncia de nou al govern del PSOE d’indolència, com assenyala que ha demostrat en altres situacions problemàtiques (Domus Vi, 1a onada de la pandèmia)

 

Els darrers dies hem vist com els casos de Covid-19 s’incrementaven de manera preocupant a la nostra ciutat. No hi ha alcoiana ni alcoià que no tinga en el seu cercle algú confinat o que ha donat positiu últimament. Encara que és un problema que s’arrossega des de fa 9 mesos, les xifres d’aquesta última setmana han estat especialment negatius. De fet a data de 30 de desembre de 2020, i segons les dades presentades per eldiario.es, som la 3a població espanyola de més de 40.000 habitants amb més casos per 100.000 habitants. I amb una tendència positiva del 175% ens els 14 dies previs. Davant d’aquestes xifres Guanyar Alcoi demana contundència al govern de Toni Francés, en paraules de la seua regidora Sandra Obiol: “sabem que és complicat, molt, perquè posar límits suposa perjudicar a molta gent, però aquestes xifres són desastroses. I ens agradaria molt enganyar-nos però és més que probable que continuen augmentant. Nosaltres confiem moltíssim amb la gent i la seua responsabilitat, però també sabem que duem ja molts mesos, que estem molt cansats i que si no hi ha cap canvi en les restriccions –més enllà de tancar els parcs als xiquets- podem pensar que tan greu no serà.”

La plataforma municipalista demana al govern que actue, que es fixe en les mesures que van prendre en el seu moment localitats que tenien molts contagis diagnosticats i que han pogut rebaixar-los. I que ho tracte amb la resta d’alcaldes i alcaldesses de les poblacions veïnes, perquè aquesta pandèmia no es pot circumscriure als límits d’un municipi. Però que si es donen majors restriccions, “òbviament han d’anar acompanyades d’ajudes econòmiques als treballadors i treballadores als que afecta. Ajudes importants i ràpides, perquè són molts mesos i la situació econòmica de massa gent és massa vulnerable com per a no donar suport des de l’Administració pública”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario