Espacio publicitario

Sandra Obiol: “S’ha informat a l’alumnat que no continuaran els estudis a la ciutat, i això és molt preocupant, i més quan el propi regidor deia fa una setmana el contrari”

La portaveu del grup municipal de Guanyar Alcoi, Sandra Obiol, exigeix al govern municipal “que garantisca la continuïtat dels estudis que imparteix la Universitat d’Alacant a Alcoi. Com a mínim, ha de garantir a aquelles persones que es van matricular a la seu alcoiana de la UA que podran completar els seus estudis ací”. 

Segons expressa Obiol i ha corroborat la pròpia plataforma, “l’alumnat ha estat informat aquesta mateixa setmana de que no continuaran impartint-se els estudis a Alcoi. I ens sembla molt greu que aquestes persones que han triat estudiar la seua carrera en aquestes condicions, de sobte es troben que no podran acabar la carrera a la ciutat. No només això: fa una setmana, en el plenari de divendres 5 de març, el mateix regidor d’Universitats Alberto Belda ens va respondre a una pregunta sobre el tema dient que tot continuava igual i que no existia problema”. 

Segons Sandra Obiol, “la interrupció d’aquests estudis superiors suposarà un fracàs més del govern local, però aquest especialment sonat ja que durant la campanya electoral tot el seu discurs sobre Educació i Universitat es basava en el fet d’haver creat el campus alcoià de la UA”. Per a la portaveu de Guanyar Alcoi, “una vegada més ens trobem amb un govern que es dedica a vendre amb bombo i plateret un projecte que no tenia consolidat ni ben amarrat. Com sempre el nostre govern només pensa en els seus interessos com a partit en termes de cicles electorals i arrastren a la ciutat, als seus veïns i veïnes, en aquesta dinàmica.”

Espacio Publicitario

Deja un comentario