Espacio publicitario

CONVOCATÒRIA DE RODA DE PREMSA. Dimarts, 16 de març a les 11:00 h.

QUI CONVOCA: COMISSIÓ CIUTAT-PORT

TÍTOL: AMPLIACIÓ NORD DEL PORT DE VALÈNCIA. Té validesa la DIA de 2007? Presentació de l’informe jurídic redactat per Antonio Montiel, jurista.

OBJECTE: Presentació de les conclusions de l’INFORME JURÍDIC SOBRE LA VIGÈNCIA DE LA DECLARACIÓ D’IMPACTE AMBIENTAL DE L’AMPLIACIÓ NORD DEL PORT DE VALÈNCIA, redactat per Antonio Montiel, jurista.

En l’informe jurídic es detalla les conclusions de l’anàlisi jurídica sobre la suposada vigència de la DIA de l’any 2007, l’exigència d’un nou tràmit d’avaluació d’impacte ambiental, la improcedència d’una revisió de la DIA actual, la nul•litat per omissió de tràmits essencials i les possibles responsabilitats tant per a autoritats com funcionariat públic que impulsara o participara en l’execució del projecte d’ampliació.

DATA: Dimarts 16 de març de 2021

HORA: 11:00 h

Lloc: La roda de premsa presencial tindrà lloc a la Sala d’Exposicions de Ca Revolta, al carrer Santa Teresa, núm. 10, València.

PERSONES QUE INTERVENEN: Antonio Montiel, jurista autor de l’informe, Pau Monasterio, d’Ecologistes en Acció, i  Josep Gavaldà, de Per l’Horta.

ENLLAÇ PER A SEGUIR ONLINE: La roda de premsapodrà seguir-se online per la plataforma digital ZOOM mitjançant el següent l’enllaç:

https://zoom.us/j/92564495395?pwd=ZSsrQVFna0dEWS90SHcwYkQ4dDRpZz09
Espacio Publicitario

Deja un comentario