Espacio publicitario

JA ESTEM … “EN MARXA” … PER LA LLIBERTAT DEL POBLE SAHRAUÍ

Hola, ens posem en contacte amb vosaltres des de l’organització de la Marxa per la Llibertat del poble Sahrauí per a explicar-vos com estan anant les coses des que us vau inscriure en el formulari de persones interessades en la proposta.

També volem informar-vos de les possibles formes de col·laboració i organització que tenim ja funcionant.

Des que iniciem aquest camí ja s’ha recorregut un tram important. En tot l’estat hi ha organitzats nodes territorials de suport a la marxa. A diferents ritmes, ja hi ha grups treballant les diferents propostes, i com a nexe comú , la realització de la Marxa per la Llibertat que es realitzarà des de diferents regions de l’estat, en columnes que confluiran a Madrid el cap de setmana del 18 de Juny.

El node de València/Castelló, des del qual t’escrivim, està conformat entorn de 5 Comissions de Treball:

  • Secretaria
  • Logística
  • Comunicació i Incidència Mediàtica
  • Relació Institucional i Política
  • Acció Directa i Cultural

Totes les Comissions estan coordinades amb les corresponents Comissions Estatals i a més es mantenen reunions periòdiques de totes les participants del Node València i Castelló per a coordinar propostes.

Al final d’aquest missatge us indiquem les direccions per a unir-vos, si voleu i podeu, als diferents grups de telegram on estem treballant aquestes comissions.

Ara mateix el repte immediat en el qual estem, és avançar en cadascuna d’aquestes 3 línies de treball:

1. Organització de la Marxa caminant des de València fins a Madrid, amb tot el que comporta d’organització i logística. Ja hi ha un grup preparant tot aquest gran recorregut que té previst realitzar-se entre l’1 i el 18 de juny. A ell es podran unir totes aquelles persones que vulguen i puguen realitzar-ho, tant de principi a fi com en algun dels seus trams

2. D’altra banda, en l’última reunió acordarem la realització d’un important Esdeveniment de Sensibilització: “premarxa” pel Poble Sahrauí. Aquesta premarxa es realitzaria el diumenge 30 de Maig per l’Antic Llit del Riu Túria com a acte previ a l’eixida de la Marxa des de València. Volem fer una gran caminada pel jardí del Túria, 8 km de recorregut pel llit que acabarà al Parc de Capçalera (Punt d’Eixida de la Marxa el dimarts 1 de Juny). Aquest esdeveniment té com a finalitat fer visible la situació del poble sahrauí i donarà inici a totes les accions reivindicatives que començaran a partir d’aquesta data en tot l’estat. Esperem comptar amb múltiples activitats paral·leles que facen d’aquesta jornada una festa reivindicativa i jornada de lluita que capte l’atenció de ciutadania i mitjans.

3. Finalment, i no menys important, la intenció és sumar el màxim d’esdeveniments de caràcter social / cultural durant aquestos dies de Juny enque les diferents columnes de la Marxa estan en moviment. Establint una Agenda d’Activitats de suport a la causa de la Marxa que es realitzen en diferents punts del territori del País València: concerts, jornades de poesia, exposicions, accions creatives, etc, etc … Caben moltes accions en aquesta “agenda cultural” i hem d’omplir-la per a alçar la veu pel poble sahrauí. Ací és on cobraran sentit iniciatives locals, petits o grans grups dels municipis o barris, amb els quals cal contactar i als quals cal animar que es posen en marxa. Així que, cal estendre’s pel territori com una taca d’oli i contagiar al màxim a la ciutadania organitzant actes tant en els llocs per on passe la Columna així com en diferents punts del territori valencià per a sumar impacte i sensibilització.

Bé .. fins ací us hem explicat com estan les coses …

Per descomptat que hi ha moltes més en les quals estem treballant i molt per fer: manifest, coordinació , gestió de totes les accions, etc, i no som massa mans. Així que si voleu i podeu dedicar una mica de temps, aportar les vostres idees, propostes i capacitats…

Us deixem els grups de telegram als quals us podeu unir d’una manera molt senzilla. Així podeu estar informades de tot el que estem desenvolupant i podeu intervindre i aportar d’una manera més directa en l’organització ….

GRUPS DE TELEGRAM… ( Per a unir-se només fa falta tindre instal·lada l’app telegram al mòbil o pc i punxar l’enllaç

  • GRUP GENERAL DEL NODE DE VALÈNCIA/CASTELLÓ: totes les persones que estem participant d’una manera o una altra en l’organització del nostre node
  • https://t.me/joinchat/8nsr837-frlhNzdk
  • correo: marcha2021.vlc.cst@gmail.com
Espacio Publicitario

Deja un comentario