Espacio publicitario

L’acte serà el dimecres 5 de maig a les 19h a l’IVAM-CADA

Obiol: Els problemes s’han d’enfrontar. A DomusVi Alcoi van morir massa persones per a que mirem a un altre costat. Si no obri el debat el govern, ho haurà de fer el poble.

Sota el títol “Per un nou model de cura de les persones majors”, Guanyar Alcoi organitza una taula redona el proper dimecres 5 de maig a les 19h a l’IVAM-CADA. Els participants a la taula seran Manuel Rico, periodista d’Infolibre i autor del llibre ¡Vergüenza! El escándalo de las residencias (ed. Planeta), José Luis García, portaveu de l’Associació i Plataforma de Familiars d’Afectats de les Residències de Domus VI Alcoi i Cocentaina i Manuela Pascual, fins ara secretària general de CCOO de l’Alcoià, el Comtat, La Vall d’Albaida i La Costera. L’objectiu de la taula redona, com exposa la regidora Sandra Obiol, és senzill: “parlar, només volem parlar. I que eixe debat supose l’inici d’una nova realitat que siga millor per a totes i tots els alcoians. Vam demanar que els familiars, treballadores i altres persones que es sentiren afectades assistiren al saló de plenaris d’Alcoi (que és sa casa) a compartir la seua perspectiva del que va ocórrer en la 1a onada a la residència DomusVi. Com que el govern de Toni Francés no ho ha promogut, ho fem nosaltres. No ens podem quedar de braços creuats davant del patiment dels nostres veïns i veïnes.”

L’acte presentat serà per la mateixa Sandra Obiol i moderat per Lirios Silvestre, periodista del mitjà digital Aramultimedia. I constarà d’una segona part, que es realitzarà en les properes setmanes i que tractarà de les possibles alternatives existents al model de residències de gent gran actual de caràcter assistencial i de gestió privada. Perquè com assenyala Obiol: “el debat ha d’acabar amb propostes de canvi. Si hi ha tanta evidència que aquest model privatitzat no funciona hem de buscar un altre.”

Per raons de seguretat davant de la COVID19 l’aforament és limitat i s’ha de fer una reserva prèvia al correu: guanyaralcoi@alcoi.org.

Espacio Publicitario

Deja un comentario