Espacio publicitario

La Confederació General del Treball del País Valencià i Múrcia (CGT PViM) s’ha mostrat “molesta pel constant menystinc” que pateixen per part dels mitjans de comunicació públics i ha posat com a exemple la falta de cobertura de la manifestació de l’1 de Maig a València.

CGT PViM està “molesta pel constant menystinc” al que es veuen sotmesos “pels mitjans de comunicació i en particular pels mitjans públics” segons indiquen fonts de l’organització anarcosindicalista. “És una constant que les nostres convocatòries no apareguen en els mitjans, si parlem de mitjans privats és trist, però quan ocorre des de mitjans públics aqueixa qualificació es queda curta” incideixen des de CGT que posen com a exemple l’ocorregut aquest dissabte amb la “multitudinària” manifestació que va transcórrer pel centre de València i “no va meréixer” cap cobertura per part dels mitjans públics com Àpunt o TVE “que van dedicar més temps a parlar de l’1 de maig en altres ciutats europees que a les manifestacions d’ací”.

Des de CGT prendran mesures, “estan privant-nos de l’accés a uns mitjans que també són nostres, que paguem amb els nostres impostos, mentre es dediquen a cobrir i amplificar discursos d’odi”. “Ja està bé que aquests mitjans que haurien de ser públics, no siguen més que mitjans al servei del govern de torn i els seus amics” afirmen des de CGT.

L’organització anarcosindicalista també ha volgut “agrair a tota la gent que va acudir a les convocatòries de CGT, malgrat el silenci en els mitjans sobre aquestes” i anima a estar atents a les xarxes socials perquè en breu tornaran a eixir al carrer “per a exigir la derogació de les reformes laborals”.

Espacio Publicitario

Deja un comentario