Espacio publicitario

La Crida pel Finançament presentarà el manifest «El País Valencià contra l’espoli» el dijous, 10 de juny, a les 11:30 hores, a la plaça de Sant Llorenç, 4 de València (davant de les Corts Valencianes). El manifest que es presentarà dijous proper fa un repàs de la situació d’espoli, infrafinançament i manca d’inversions que pateix el País Valencià de manera secular i que afecta greument l’autogovern, les condicions de vida dels valencians i valencianes i el seu futur i benestar.

La presentació del manifest es fa coincidir amb l’aniversari de la primera manifestació unitària i massiva per exigir un finançament valencià que va tindre lloc el 10 de juny de 2017. Després de 4 anys d’aquella gran manifestació impulsada per organitzacions socials, sindicals i polítiques, al marge de les estructures tradicionals i jeràrquiques que caracteritzen les estructures de poder, tornem a reivindicar la necessitat de capgirar la situació actual en què es troba el nostre finançament.

La Crida pel Finançament, que agrupa a persones i entitats, considera que cal una mobilització social transversal, decidida, valenta, continuada en el temps, que obligue l’estat a negociar per aconseguir la sobirania fiscal i una hisenda pròpia que acabe a l’actual situació i amb totes les promeses incomplides als darrers anys. És per això que cal fer un pas endavant per organitzar i apoderar el poble valencià per acabar amb el filibusterisme que caracteritza la resposta dels diferents governs espanyols a les legítimes reivindicacions de la societat valenciana.

València, 5 de juny de 2021

Espacio Publicitario

Deja un comentario