Espacio publicitario

Agustí Martínez: La Mancomunitat ha esdevingut el «xiringuito» de dirigents socialistes comarcals.

La Mancomunitat és un ens que no està complint amb els propòsits dels pobles que la integren, i per aquesta raó, el passat 4 de març, Agustí Martínez, alcalde de Gaianes, va decidir deixar l’agrupació. Gaianes no ha sigut l’únic poble en abandonar la Mancomunitat, L’Orxa ho va fer l’any passat, i Alcosser ja ha anunciat la seua eixida a finals per a l’any 2021.

Agustí Martínez, un dels alcaldes fundadors de la Mancomunitat, considera que l’entitat ja no funciona, hi ha molts projectes que no acaben de realitzar-se, o queden damunt la taula.

Davant les acusacions infundades del PSOE comarcal que busquen la des acreditació de l’Alcalde de Gaianes, Agustí Martínez declara que «aquesta resposta demostra una vegada més, la mala praxi del partit socialista i el seu ànim de menyspreu, fins i tot als seus socis de la mancomunitat. Fa dos anys la mancomunitat va aprovar per unanimitat al seu plenari, la plantilla de personal amb Ivan Jover del PSOE– com a proposta del PSOE- i Arnaldo Dueñas_ independent de l’Ajuntament de L’Orxa, proposta de Compromís-.

A la votació de la plantilla del personal per l’any 2021, no fou aprovada per unanimitat, com fins ara havia sigut la tònica general, i fins i tot, alguns representants del mateix PSOE no votaren a favor. «Aquesta és una clara demostració del deteriorament que s’està vivint a la Mancomunitat» Comenta Agustí Martínez-.

Quan l’ajuntament de l’Orxa va abandonar la Mancomunitat, Arnaldo Dueñas regidor d’aquesta població, ja no podia formar part de la Mancomunitat, donat el fet que el seu municipi no n’era tampoc. Per tant els municipis governats  per Compromís, de Beniarrés, Gaianes, Alcosser, Banyeres i Agres, es varen reunir per tal de buscar una persona, amb la formació convenient i adequada, que poguera substituir a Dueñas. Tot i intentar reunir-se amb els representants del partit socialista de la Mancomunitat, aquest no es van reunir ni una sola vegada amb els alcaldes d’aquests cinc pobles».

Per a Martínez, el fet que Dueñas no fora de Compromís, demostra que l’elecció primera no va ser partidista, sinó que es va buscar la persona que permetera la continuïtat de la Mancomunitat, per aquesta raó, davant l’abandó de l’Orxa i la impossibilitat de continuar a l’ens, s’havia de buscar una persona substituta, amb la formació necessària, i això és el que varen fer els cinc pobles esmentats. «Tot i això, el PSOE no va voler saber ni de quina persona es tractava, cosa que demostra la clara intenció del PSOE per controlar absolutament tota la Mancomunitat, sense donar l’oportunitat ni tan sols de proposar una altra persona adient per al càrrec, per tant l’afirmació de ser un familiar és completament infundada, ja ni tan sols ens van donar l’oportunitat de donar el nom», declara Martínez.

Espacio Publicitario

Deja un comentario