Espacio publicitario

Ahir regidor de Compromís Màrius Ivorra denunciava en la Comissió informativa d’obres i serveis, l’estat d’abandó en què es troba l’antic circuit de BMX que hi ha al carrer Gabriel Miró i sol·licitava la seua rehabilitació i millora de la zona per poder fer-ne ús els veïns de la zona. El regidor de la formació valencianista ha declarat «L’estat d’aquesta instal·lació actualment no té cap sentit i està en un estat de deteriorament important. Pensem que amb una xicoteta inversió podem tornar a la ciutadania un espai lúdic, i així ho hem transmés al regidor, que ens ha acceptat el prec» El regidor informa que la formació ha sol·licitat a la mateixa comissió que complisca els acords de plenari sobre l’estat de la tanca de pedra del parc de la Bassa i que es faça una rehabilitació adequada per impedir la degradació de l’estructura i possibles caigudes a la via pública, amb el perill per als vianants. Segons detalla el regidor Ivorra, des del govern ens han assegurat que en breu iniciaran les obres, estan a l’espera de rebre els diners d’un nou préstec i en la primera quinzena de juliol començaran les obres»..

Espacio Publicitario

Deja un comentario