Espacio publicitario

El grup valencianista Compromís Alcoi denúncia que, la regidora d’Igualtat centralitza la seua tasca de foment de la igualtat i la lluita contra els comportaments, masclistes, i lgtbfòbics fent algun post a les xarxes socials. A preguntes de la regidora Elisa Guillem per les campanyes de la Regidoria d’Igualtat per lluitar contra el consum de prostitució a la nostra ciutat, la regidora ha declarat «Estem preocupats pel concepte de lluita de la regidora d’igualtat, ja que l’única campanya que ha realitat ha sigut a través de les xarxes, i en concret a través del seu perfil del Facebook, un perfil que tant sols té 678 seguidors i una mitjana d’accions de 2-4 persones, encara més trist és el perfil a l’Instagram amb 446 seguidors.

Està clar que l’èxit de les campanyes és pràcticament nul veien l’abast dels perfils de les seues xarxes. Per a Guillem «sembla que la regidora entén que posar uns cartells o vídeos rebotats de Conselleria, ministeri o altres associacions al mur de la regidoria és suficient però, això no són campanyes, la lluita per la Igualtat, ha de ser constant i directa, no podem dependre de la publicitat a les xarxes i del que poc que puguem pagar als mitjans de comunicació. Per descomptat no trobem cap menció a altres fronts de la defensa de la igualtat que no siga sexualitat o gènere, ja que és inexistent la lluita contra els delictes d’odi, la xenofòbia… En resum les poques campanyes hi ha, no arriben, no estan al carrer i per tant no tenen cap repercussió o eficàcia». .

Espacio Publicitario

Deja un comentario