Espacio publicitario

El portaveu de Compromís Alcoi Màrius Ivorra sol·licita al ple del pròxim divendres el compliment de la moció presentada pel grup valencianista per millorar i augmentar la contractació de personal sanitari a urgències. A aquest ple, el regidor també sol·licitarà l’ampliació dels punts d’acord d’aquesta moció a tots els departaments de l’Hospital Verge dels Lliris, que els últims dies hem sabut que estan en les mateixes condicions que els companys d’urgències. 

La moció de Compromís presentada en juliol de 2019, i que va ser moció institucional, sol·licitava instar al Govern Valencià a què, amb celeritat, donés solució al problema de contractació dels facultatius necessaris per a cobrir les necessitats del servei d’urgències d’Alcoi i poder garantir unes condicions idònies laborals i de formació per als treballadors i aconseguir així un servei òptim per als usuaris del servei. Màrius Ivorra declara «està vist que el que s’ha fet en compliment de la nostra moció ha estat insuficient, i és el moment que tots els partits fem força per a solucionar les reivindicacions dels treballadors de l’hospital i fem fort el servei sanitari per a la nostra ciutat i comarca. Més encara, després de la gran càrrega de treball que han tingut els sanitaris, que han treballat de valent a l’últim any, i han demostrat professionalitat i entrega. Nosaltres estarem ací donant suport i exigint on toque la millora de les condicions i el personal del departament d’Alcoi» 

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i Regidor Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario