Espacio publicitario

La inacció del PSOE allarga un servei deficient i contaminant.  El dilluns 19 de juliol es celebrarà un plenari extraordinari per a tornar a prorroga

Per a Compromís, les zones de vianants han de ser carrers on la gent puga gaudir de la ciutat, les tendes i l’hostaleria són necessàries però ho és més, dotar a la zona d’elements que faciliten i ajuden a gaudir dels espais. El mobiliari urbà ha de acompanyar aquesta funció, però veiem que malgrat haver passat temps, més que de sobra, han col·locat cossiols però no apareixen els bancs, senyalística o altres elements que fan donar vida.

És fonamental si volem que la gent ocupe els carrers, abastir de espais on poder seure i permetre a la gent major descansar, malauradament no és el cas a les noves zones de vianants, des de la plaça Ramón i Cajal, no trobem cap banc fins a la font de l’Estrela». El regidor i portaveu Màrius Ivorra ha declarat «la conversió en zona de vianants del centre ha de fer més amables els carrers per als vianants, però no és el cas, malgrat haver passat ja quasi mig any, i haver fet obres i instal·lat cossiols amb plantes, no s’ha instal·lat cap banquet per a que les persones majors puguen seure tranquil·lament. És per això que sol·licitarem al govern del PSOE la instal·lació de bancs i altre mobiliari urbà a les zones de vianants». 

El regidor finalitza « Ens preguntem si el PSOE ha fet aquesta «peatonalització» per als alcoians o per als hostalers». Estem veient que les persones estan en segon lloc, i els fets ho demostren amb carrers on no poden passar vehicles d’emergència, mancança de zones de descans per gent major, i encara no s’ha convocat la mesa de seguiment on poder proposar millores als problemes apareguts. 

Espacio Publicitario

Deja un comentario