Espacio publicitario

Àlex Cerradelo (Alcoi) és el secretari comarcal de Més-Compromís des d’aquest dissabte i arriba amb la convicció ferma de rearmar la coalició d’esquerres i millorar les quotes de govern a la comarca dels últims anys. Per això ha creat una executiva molt diversa i que toca pràcticament totes les zones de les comarques, amb homes i dones experimentades com ara Màrius Ivorra (Portaveu i alcaldable per Alcoi), Jordi Pla (màxim valor del partit a Cocentaina), Jacquelin Cerdà (ha estat alcaldessa de Muro), Jan Conejero (Extinent d’Alcalde a Banyeres) o Begonya Doménech (Secretària local a Alcoi i exregidora).

Però també hi són altres regidors i regidores com Ferran Sanchis (La Canyada), Patri González (Alfafara), Paco Payá (Cocentaina), Andreu Vidal (Onil), Anna (Gaianes), Sònia Pérez (Agres) i Paula Sánchez (Cocentaina).

Àlex Cerradelo compleix la seua segona legislatura a l’Ajuntament d’Alcoi i ara fa un pas endavant capitanejant la gestió orgànica del partit en l’àmbit comarcal. Aquest dissabte ha presentat als diferents col·lectius de Més-Compromís uns d’objectius ben clars i configurats, prenent com a referència la vivència i trajectòria política dels últims anys i l’experiència transmesa pel seu equip.

«Els municipis i les persones han de percebre el suport de Més-Compromís en el seu dia a dia, en la gestió municipal, en la interrelació i el treball conjunt entre localitats» ha afirmat Cerradelo.

Eixe és l’equip que acompanyarà Cerradelo, que a declaracions ha admés: «He preparat un equip col·laboratiu, potent, humà i que representa l’esperit incansable de treballar per una comarca valencianista on tinguem presència a cada poble. La nostra prioritat: els pobles, amb col·lectius locals forts i estructurats i a sobre un projecte il·lusionant, per fer forta la comarca que és referència a escala de país dels fonaments de la cultura i essència valenciana».


Idees clares

Ampliar la militància, explicar ben bé el projecte i reaforçar el partit per ser l’opció de govern a la majoria de ciutats i pobles de la comarca, són unes de les prioritats. Com també, obrir el partit a la societat de forma més efectiva, millorar la presa de decisions i oferir ferramentes formatives i de gestió als militants, col·lectius i càrrecs públics que conformen la comarca.

Espacio Publicitario

Deja un comentario