Compromís demana al govern de Toni Francés lluite per les necessitats sanitàries de la nostra àrea de salut

Espacio publicitario

La formació valencianista es posiciona al costat i donant suport als metges, als pacients i a tota la ciutadania de l’Àrea de Salut d’Alcoi, amb les exigències que la Plataforma de metges està manifestant davant la Conselleria de Sanitat. Des de Compromís ens unim als interessos sanitaris dels alcoians, i sol·licitem que el govern socialista alcoià defense davant la Consellera socialista Ana Barceló per a que escolte d’una vegada les necessitats de la nostra àrea de salut. Segons Ivorra «no és la primera vegada que es deixa de costat a Alcoi i a l’Àrea, sembla que per a alguna consellera no som importants. La nostra àrea de salut és tan important com qualsevol altra i tenim dret a tindre els mateixos serveis».

Les diverses reivindicacions per la millora de la sanitat d’Alcoi comencen a ser un tema repetitiu, i si es repeteix és precisament perquè no li s’ha donat cap solució. La manca d’anestesistes, metges d’urgències, de radiòlegs, així com les llargues cues a diverses especialitats són algunes de les queixes que els/es nostres sanitaris/es porten reivindicant des de ja fa massa temps. I ara com ara, és tota la societat alcoiana la que reclama aquestes millores, que sembla que, la Conselleria de Sanitat encara no ha escoltat. «Som conscients que el govern municipal no té competències al nostre hospital, però sí que té relació amb una conselleria que és del mateix partit, i a la que li pot traslladar el greu problema que patim i lluitar per un dels drets més bàsics que tenim les persones, la sanitat».

Per al portaveu de Compromís Màrius Ivorra «Sabem que aquest problema no es exclusiu d’Alcoi, és un problema enquistat a algunes àrees de salut de l’interior del nostre país, que no són suficient atractives per a atraure a professionals d’altres indrets. Però, pensem que hi ha solució, fer que les places de les àrees de l’interior puntuen més als professionals, estudiar la possibilitat de fer del Verge dels Lliris un Hospital Universitari, flexibilitzar els horaris en la mesura del serveis, i facilitar la compatibilitat amb altres llocs de treball per a aquells professionals que no estan a jornada completa; són solucions que haurien de aplicar-s’hi ja i que pensem que podrien millorar els problemes que els alcoians anem arrossegant des de fa dècades a la nostra salut pública».

Des de Compromís estem a la disposició del govern local per a parlar i ajudar a pressionar el Govern del Botànic i aportar solucions que eviten els problemes que estem patint a la sanitat de la nostra comarca. A Compromís sempre donarem suport per a la millora dels serveis bàsics, més encara quan la situació que pateixen actualment les alcoianes i alcoians és tant greu i deficitària». Màrius Ivorra TorregrosaPortaveu i Regidor Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario