Espacio publicitario

Pocs dies abans de les manifestacions que tindran lloc arreu del País per exigir uns pressupostos sobirans, La Crida pel finançament té el plaer de convidar-vos a aquesta xerrada-debat entre representants d’entitats de la societat civil sobre la qüestió de l’infrafinançament del País Valencià.

La discriminació històrica que patim els i les valencianes, ha contribuït decisivament al nostre empobriment. Això, afegit a un model econòmic amb treballs precaris, de poc valor afegit i poc respectuós amb el territori i les mesures preses en favor de les elits i de la banca arran de les darreres crisis econòmiques, ha aprofundit aquesta injustícia.

Per a contribuir al debat públic i trobar eixides justes i en benefici de la majoria social, organitzem aquest acte el dia 18 de novembre a Benicarló, a la Sala de premsa del MUCBE, carrer de la Pau, 2.

Intervindran:

Toni Infante, portaveu de La Crida Pel Finançament

Pilar Sifre, d’Intersindical valenciana

Hèctor Peralta, d’Esquerra Republicana

Empar Bort, de Decidim

Crida pel finançament

País Valencià 17-11-202

Espacio Publicitario

Deja un comentario