Espacio publicitario

Les noves línies no donen un servei eficient a la zona alta de l’Eixample El grup municipal Compromís Alcoi demana que es reforcen les línies de bus que arriben a la part alta de l’Eixample, des de les Uxoles fins al Xorrador-La Salle.

Segons Guillem «a la nova proposta de bus que se’ns ha presentat, veiem que les línies no han canviat molt i queden zones molt poblades i amb centres educatius, com són l’Andreu Sempere, la Salle o el Tomàs Llacer, on el servei no és suficient per a l’alta demanda que hi trobem». A hores d’ara el contracte del bus s’està revisant per tal de poder licitar el servei, i segons Compromís «ens trobem davant un servei deficient que, en lloc d’incentivar les rutes curtes i molt freqüents amb transbords, té un tarannà continuista, amb alguns canvis de parades i d’altres surrealistes on, un bus urbà, en lloc d’anar per dins la població, realitza gran part del seu trajecte per l’autovia». 

Segons Guillem «el bus urbà no sols ha d’apostar per busos elèctrics/híbrids, ha de ser freqüent, útil, econòmic i fàcil, per tal que els usuaris/es el preferisquen davant el transport privat, ha d’arribar a tots els barris, amb la suficient freqüència com per a poder anar a treballar amb ell, i ara com ara, una persona que fa torns a l’hospital o un polígon no pot utilitzar-lo».

Elisa Guillem de la Cruz
regidora Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario