Espacio publicitario

La formació presenta una moció i precs al ple del divendres El grup municipal Compromís Alcoi presenta al proper ple tres iniciatives per a la seua aprovació. Màrius Ivorra portaveu valencianista explica «Sol·licitem a la corporació que recolze la nostra iniciativa per demanar a la conselleria d’Infraestructures la millora del bus Alcoi-Cocentaina-Muro.

Aquesta línia està perdent usuaris gradualment per les seues deficiències, retards i eliminació de freqüències. La modernització del servei, la substitució de les antigues unitats per altres més actuals i ecològiques és una necessitat de la nostra comarca, que gràcies als Fons Europeus pot fer-se realitat.

Igualment la creació de línies que connecten amb Castalla-Onil-Ibi que connecten amb l’Hospital, i la intermodalitat amb les existents, tant de bus com de tren, es fa necessari si volem vertebrar la nostra comarca i potenciar el transport públic front al privat, més car i contaminant, i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns de la comarca, que han de vindre a la nostra ciutat a fer ús dels serveis comarcals que estan a la ciutat» «Per altra banda, comenta el portaveu Màrius Ivorra, els veïns de la zona Caseta Mascarelles ens han transmés el seu malestar per la situació d’abandonament a la que es troben les equipacions d’esbarjo del barri.

Brossa, baranes trencades i jocs infantils en males condicions són els problemes que en diversos moments s’ha informat l’Ajuntament sense que es done solució. Així doncs, tornem a sol·licitar al govern que realitze les reparacions necessàries a aquesta zona de la ciutat, perquè les veïnes i veïns puguen gaudir del seu barri tranquil·lament i no fer distinció com està passant fins ara que sembla que hi ha barris de primera i barris de segona.» 

Per últim Compromís sol·licita al govern la millora de la difusió de la Mostra de teatre amateur, Teatram, finalitzada recentment, que sembla que no arriba a motivar al públic general per anar a la sala. «Pensem que cal donar la difusió adequada al Teatram i als llocs adequats per poder atraure més visitants, no sols de la ciutat, de la comarca i de tot arreu del País Valencià, la cultura és un motor econòmic per a la ciutat» finalitza el portaveu de la formació valencianista.

Màrius Ivorra Torregrosa
Portaveu i regidor Compromís Alcoi

Espacio Publicitario

Deja un comentario