Espacio publicitario

El Projecte Somriures i les Plataformes en Defensa de la Llei de Dependència del País Valencià us conviden a l’acte de presentació del llibre “Cuidadoras intradependientes. Entre el amor y el conflicto”, de Rosario Rives, el dia 14 de desembre de 2021, al Centre Social Real Blanc de Cocentaina, a les 18:30 hores.

Rosario és llicenciada en Psicologia i auxiliar d’infermeria a l’Hospital General d’Elx. La seua professió i gran part de la seua vida ha hagut de compaginar-les amb la tasca de ser mare i cuidadora del seu fill Enric, qui pateix una infermetat degenerativa, distròfia muscular de Duchenne. Ha escrit aquest llibre per visibilitzar davant la societat la lluita que suposa ser cuidadora d’un gran dependent de fa més de 30 anys, un relat de la seua experiència de vida que no us deixarà indiferent.

Amb la recaptació de les vendes del seu llibre vol ajudar al Projecte Somriures a aconseguir els notres reptes, pel que us animem a assistir a l’acte i col·laborar comprant-lo.

Rosario, a més, ha sigut una gran lluitadora a les Plataformes en defensa de les persones en situació de dependència de la seua ciutat, Elx, i també al País Valencià. Per aquest motiu, volem aprofitar l’acte per commemorar el 15 aniversari de l’aprovació de la Llei 39/2006, de 14 de desembre, de Promoció de l’Autonomia Personal i Atenció a les Persones en situació de Dependència.

L’acte és d’entrada lliure. Recordeu que serà obligatori complir amb les mesures sanitàries vigents.

Espacio Publicitario

Deja un comentario