Espacio publicitario

Fa dies que les biblioteques estan tancades o funcionen en horaris reduïts, precisament quan la població universitària d’Alcoi està en període d’exàmens.

Guanyar Alcoi reclamarà explicacions al govern de Toni Francés sobre la situació que pateixen les biblioteques municipals. Des de la setmana passada les biblioteques municipals romanen algunes tancades i altres funcionen en horaris reduïts, una situació que minva el dret de la ciutadania a gaudir de recursos culturals i que és especialment greu al coincidir en l’època d’exàmens de la població universitària.

Per a Sandra Obiol, regidora de la formació municipalista, es tracta d’una mostra més de la feble política cultural del govern de Francés: “ja hem criticat l’escassa capacitat del regidor de cultura de la nostra ciutat per a fer una política cultural que amplie els fonaments culturals de la ciutadania. Ara veiem com les biblioteques d’Alcoi pateixen directament aquesta desídia del govern. Mentre en altres ciutats amplien el seu horari en temporada d’exàmens per a donar suports als seus joves, a Alcoi tanquen les biblioteques. Alcoi no es mereix aquesta política que va en contra de la igualtat d’accés als recursos culturals.”

Espacio Publicitario

Deja un comentario