Espacio publicitario

Aquest dissabte 29 de Gener celebrem el dia de l’arbre en Cabanyal Horta. Una jornada molt especial per a nosaltres ja que és la setena edició. Aquest dia ens permet créixer, obrir-nos al barri i rebre a les veïnes que vulguin gaudir del solar d’El Clot, recuperat com a jardí comestible, hort urbà i educatiu i espai social a l’aire lliure.

Pots col·laborar portant les teves pròpies plantes medicinals: Farigola, Cua de cavall, Camamilla, Marialluïsa, Hipèric, Fonoll i Orenga.
Si portaràs arbre evita portar cítrics, alvocats i oliveres.

Som incansables somiadors. Afortunades de veure com la il·lusió s’expandeix i creix. Si tu també ets així, veuen i … planta un arbre encara que no mengis els seus fruits, projecta una ombra encara que no gaudeixis d’ella.

Espacio Publicitario

Deja un comentario