Espacio publicitario

L’obra de l’Andreu Sempere, necessària des de 1999, es retarda de nou.

Exigeix que es liciten immediatament les obres per a que en juliol de 2022 s’inicie l’obra i no es perga un curs més.

Guanyar Alcoi denúncia el cúmul de negligències del govern d’Alcoi en la gestió de les obres de l’IES Andreu Sempere. Unes obres que són necessàries des de 1999 i que la seua comunitat educativa reclama amb urgència doncs són centenars els joves del nostre municipi que es veuen afectats. No obstant això, el govern de Toni Francés no ha sabut fer la redacció d’un projecte amb la suficient destresa com per a que hi hagen empreses que vulguen optar. Per a la regidora de la formació Sandra Obiol és una nova mostra més de la incompetència d’aquest govern: “ja es van equivocar en els càlculs i l’institut va tindre que deixar fora obres tan necessàries com la reforma del seu gimnàs. També hem vist, mes rere mes, que no tenen ni idea d’on ubicar a l’estudiantat durant les obres. I ara, després de mesos dient-nos que el projecte estaria la setmana vinent, liciten una obra a la que no es presenta cap empresa. Si no saben prou o no tenen interès per protegir una comunitat educativa tan gran com la de l’Andreu Sempere, que siguen altres els que ho facen. Jo ja no li veig més opció.”

La mateixa Obiol mostra la seua desesperació en estar davant d’una situació que massa gent esperava que passaria i que s’acumula a les errades ja comeses des del començament en la gestió d’aquesta reforma. Guanyar adverteix que el govern de Francés no pot al·legar ara que no sabien que hi havia una crisi de matèries primeres perquè quan van presentar el projecte tothom coneixia aquest problema i el govern hauria d’haver comptat amb eixe problema, com ja fan totes les constructores i fins i tot famílies que comencen unes obres. Obiol ha acabat dubtant dels interessos dels diferents regidors del govern de Francés en que l’Andreu Sempere isca avant: “tanta despreocupació ja ens fa dubtar que vulguen que isca bé aquesta obra. No debades són professors de l’escola concertada. Esperem que s’adonen que no governen només per als seus amics, o per al que a d’ells els preocupa, sinó per a tots. I que els joves d’Alcoi necessiten un lloc digne on estudiar. Que s’adonen que Alcoi mereix un centre educatiu adient per al present i futur.” 

Espacio Publicitario

Deja un comentario