Espacio publicitario

Els tallers impartits per l’influencer @Cabrafotuda tindran lloc entre els mesos de gener i febrer i tenen per objectiu impulsar la llengua a la xarxa social més popular entre els joves 

Plataforma per la Llengua organitza més de 40 tallers de TikTok en diferents instituts valencians per normalitzar la llengua a les noves xarxes socials. Els tallers, que acaben de començar i que s’allargaran durant tot el mes de febrer, van a càrrec de l’influencer Fran Tudela, conegut com a @Cabrafotuda. 

L’ONG del valencià aposta per impulsar la llengua a TikTok, perquè és la xarxa social que experimenta un creixement més ràpid i ja és la que més fan servir els joves d’entre 12 i 18 anys. A través dels tallers, a més, es vol demostrar que els vídeos curts també poden aprofitar-se didàcticament per analitzar la societat en clau d’humor i de manera crítica. 

Els tallers s’estan impartint en centres de secundària i batxillerat de tot el País Valencià, però especialment a les comarques del sud. En concret, s’imparteixen en instituts de l’Horta, l’Alacantí, la Marina Alta, la Plana Baixa, la Marina Baixa, el Baix Vinalopó, el Camp de Túria, la Plana Alta, el Baix Segura, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, el Baix Maestrat i a les ciutats de València, Alacant, Elx i Castelló de la Plana.  

Espacio Publicitario

Deja un comentario