Espacio publicitario

Demana que l’ajuntament genere dades desagregades per sexe

En la passada reunió de la comissió d’igualtat de l’Ajuntament d’Alcoi la regidora de la formació municipalista, Sandra Obiol va recordar que la llei d’igualtat marca que les administracions públiques han de produir dades en les quals es puga conéixer la situació de les dones. La petició va ser acceptada pel departament d’igualtat.

La llei orgànica 3/2007, de 22 de març, per a la igualtat de dones i homes en el seu art.20 inclou la necessitat que els poders públics incloguen en la informació que generen el sexe dels individus i al mateix temps que construïsquen indicadors adients per a poder conéixer la situació d’homes i dones en tots i cadascun dels àmbits en el que incideixen.

En aquest sentit, Obiol manifesta: «estem parlant d’una llei de 2007, 2007! I que el PSOE sempre ens menysprea als grups de l’oposició parlant de normes. Però resulta que a poc que observes un poc el seu comportament s’aprecia que volen actuar com els done la gana. I això, clar, té conseqüències en la vida de les alcoianes i alcoians. No saber res de com vivim a Alcoi dones i homes fa més gran la desigualtat i ens fa la vida molt pitjor. Però un ajuntament està per contribuir a fer que la nostra vida siga més fàcil almenys.»

Espacio Publicitario

Deja un comentario