Espacio publicitario

La denuncia de censura per part del govern de Muro a un manifest en suport de la xica agredida en Carnestoltes que ha publicat el col·lectiu Utopia Iguala ho fa tot encara més insuportable. Davant de tots els fets ocorreguts i el que hem escoltat per part del govern de la ciutat de Muro, Guanyar Alcoi volem manifestar:

1) El nostre suport i escalf a la víctima i a totes persones que l’estimen.

2) Molta força a totes les dones que veiem de nou com s’atempta contra la nostra sexualitat i el nostre dret a ser lliure a l’espai públic. Perquè cada agressió és un recordatori per a totes.

3) Demanem la dimissió de l’alcalde de Muro pels despropòsits que acumula en la gestió d’aquesta agressió i que mostren l’escassa importància que atorga a l’agressió sexual produïda i la manca de respecte al dret de les dones a ser totalment lliures de gaudir d’unes festes populars.

Espacio Publicitario

Deja un comentario