Espacio publicitario

Representants de Compromís s’han reunit avui amb directius d’Ascer, l’Associació Espanyola de Fabricants de Tuallels i Paviments Ceràmics, per abordar el preu desorbitat del gas que està ocasionat la inviabilitat del sector industrial més important de les comarques de Castelló.

El diputat al Congrés, Joan Baldoví, el senador Carles Mulet i la diputada autonòmica Mònica Àlvaro s’han reunit amb el secretari general d’Ascer, Alberto Echevarria, i Vicente Nomdedéu president d’Ascer, i han desgranat el paquet de mesures que proposa la patrona ceràmica, que la coalició valencianista traslladarà en les imminents reunions que es preveuen per a la proper setmana on l’executiu està en una ronda de contactes amb els grups parlamentaris del Congrés per plantejar una reforma en els preus de l’energia.

Espacio Publicitario

Deja un comentario