Espacio publicitario

Podem Riba-roja, L’Esquerra i Compromís han defensat al Ple de Riba-roja una moció pel reconeixement de la República Árab Sahraui Democràtica i en solidaritat amb el poble sahrauí, proposta presentada a partir de les desafortunades declaracions realitzades pel President del govern donant suport el Pla del Regne del Marroc d’autonomia per al Sàhara Occidental.

Des dels partits representants de l’esquerra de Riba-roja s’han condemnat aquestes declaracions per no complir amb les resolucions de l’ONU i ignorar el dret a la lliure determinació del poble sahrauí.Els grups que han defensat la moció comparteixen que aquestes declaracions tan sols poden ser producte d’un clar xantatge per part del rei de Marroc.Lamenten que no s’haja aprovat la moció que portaven al Ple i que ha quedat en empat de vots a favor i en contra.

“És una incongruència que el ple aprovara l’agermanament amb Dajla en una moció que demanava ajudar el poble sahrauí i que ara els donem l’esquena”. A més, han volgut recordar que moltes famílies de Riba-roja estan vinculades amb el Sahara perquè participen del programa “Vacances en pau” en què famílies del poble reben xiquets i xiquetes sahrauís durant els mesos d’estiu.

Espacio Publicitario

Deja un comentario