The Paelleta, Lucia Castelló i la Tia Visantica, guanyadores del II concurs de TikTok en valencià, de Plataforma per la Llengua

Espacio publicitario

En els pròxims mesos l’entitat organitzarà la 1a Trobada de tiktokers en valencià, on podran participar tots els concursants.

El jurat de la segona edició del concurs de TikTok en valencià, impulsat per la Plataforma per la Llengua, ha fet públics els premis del certamen, que ha tingut 38 participants. En la categoria de fins a 16 anys, la guanyadora ha sigut The Paelleta. El jurat considera que es tracta d’un vídeo ben editat, molt dinàmic i que posa en valor la música en valencià. En la categoria entre 16 i 20 anys, ha sigut guanyadora Lucia Castelló. El jurat n’ha valorat especialment els gags que funcionen en la comunicació, la naturalitat i l’edició ben treballada. I en la categoria de majors de 20 anys, la premiada és la Tia Visantica. Se n’ha valorat l’actuació, la creació d’un personatge divertit, el vestuari, l’edició i el missatge de la importància de fer contingut en valencià.

Categoria de fins a 16 anys: The paelleta

Categoria entre 16 i 20 anys: Lucia Castelló

Categoria de majors de 20 anys: la Tia Visantica

Els guanyadors han sigut premiats amb un kit de gravació, una col·laboració amb un tiktoker viral en valencià i una promoció de tres vídeos a TikTok per fer conèixer el canal. El concurs ha tingut l’objectiu d’incentivar la llengua pròpia en aquesta xarxa social, la que més fan servir els joves entre 12 i 20 anys, així com impulsar nous talents en valencià per configurar un star system en aquesta llengua.

L’ONG del valencià aposta per  impulsar el valencià a TikTok. Per això, l’entitat també ha impulsat durant aquest curs escolar l’organització de gairebé 40 tallers de TikTok en valencià en diferents instituts, a càrrec de l’influencer Fran Tudela, més conegut com a @Cabrafotuda. A més, en els pròxims mesos, l’entitat també organitzarà la 1a Trobada de tiktokers en valencià, que comptarà amb la presència de reconeguts tiktokers i on podran participar tots els concursants.

Totes aquestes iniciatives s’emmarquen en el projecte «TikTok en valencià» impulsat per Plataforma per la Llengua amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana. Pots trobar més informació de la 2a edició del Concurs de TikTok en valencià aquí!

https://www.plataforma-llengua.cat/que-fem/noticies/5460/the-paelleta-lucia-castello-i-la-tia-visantica-guanyadores-del-ii-concurs-de-tiktok-en-valencia-de-plataforma-per-la-llengua

Espacio Publicitario

Deja un comentario