Espacio publicitario

L’Esquerra i Podem Riba-roja denuncien el deteriorament del Patrimoni municipalEl Ple de Riba-roja va aprovar, amb el vot a favor de tots els partits polítics i l’abstenció de Vox, la moció presentada per l’Esquerra i Podem Riba-roja sobre la Gestió del Patrimoni municipal i promoció d’alternatives.Durant el debat tots dos grups han denunciat la situació en la qual es troben diferents béns com són les Masies del segle XVII i espais com la parcel·la on se situava l’antic Peñasol o la Bassa de Reva.La regidora de Podem, Arantxa Torres, afirma que aquests espais s’estan convertint en autèntics abocadors, amb el problema mediambiental i de seguretat que això comporta. És responsabilitat de l’Ajuntament la rehabilitació i revitalització del patrimoni perquè les veïnes i veïns de Riba-roja puguen gaudir-lo, ja que són béns que pertany a totes les persones del nostre municipi.Arantxa Torres va mostrar en el Ple multitud d’imatges en les quals es pot observar la situació actual d’aquests béns, fotografies realitzades després d’un exhaustiu treball de camp dut a terme per tots dos col·lectius.José Manuel Gallardo, regidor de l’Esquerra, ha defensat que s’ha de continuar sol·licitant subvencions però que a més s’ha de dotar una partida pressupostària suficient en el capítol d’inversions del pressupost municipal per a recuperar, conservar i mantindre el nostre patrimoni.A més va recordar a l’alcalde Robert Raga, declaracions que ell mateix havia donat a premsa en 2014, quan encara era líder de l’oposició, criticant la deixadesa per part de l’equip de govern anterior (PP), i li va transmetre que en 7 anys que porta governant no ha sigut capaç de frenar la deterioració del Patrimoni dels riba-rogers i riba-rogeres.Tots dos regidors van posar l’accent en la importància de donar utilitat a aquests espais i la necessària participació en aquestes decisions de totes les veïnes i veïns del municipi.

Espacio Publicitario

Deja un comentario