Espacio publicitario

El pròxim dia 11 de juny 2022 el Fòrum MHDC-AC volem fer-nos partícips d’excursió-marxa reivindicativa a la Serreta.
Un vestigi de la guerra civil en perill de desaparició: l’observatori antiaeri de la Serreta, com a lloc de memòria i si és possible les administracions i ciutadania, començar a interessar-se i preocupar-se, poder recuperar i donar-li una solució abans que siga massa tard.
Hem de concentrar-se abans de les 8:00 h per emplenar cotxes a llocs nostres pobles, com Alcoi, Plaça Al-Azraq, Cocentaina al pàrquing del Centre Cultural el Teular, Muro a l’estació de la Via Verda, etc.
La sortida de l’excussió seria a les 8.00 h. A la carretera d’Alcoi Benilloba, en un put que enviarem la ubicació, és una zona que podem col·locar alguns cotxes, per tant estaria bé que els interessats, comunicàreu l’assistència, al Telèfon i correu. 691791281. memoriahistoricacocentaina@gmail.com.
La ruta serà una pujada suau, amb una marxa tranquil·la i al voltant d’una hora, en arribar realitzarem la lectura d’informació manifest i preguntes i participació, també les fotos corresponents i esmorzar de cabasset. A la baixada visitarem les restes de Poblat Iber de la Serreta.
Us enviem carlet perquè ho doneu difusió perquè l’activitat tinga l’èxit que corresponga. Us esperem. Salut i anima ros a participar.

💜
💛
❤️

https://maps.google.com/maps?q=38.6915124%2C-0.4462211&z=17&hl=es

Espacio Publicitario

Deja un comentario