Espacio publicitario

El pròxim divendres 10 de juny, es compleix el cinqué aniversari de la gran manifestació unitària i massiva que va tindre lloc a la ciutat de València per exigir un finançament valencià. Una manifestació que es va fer en contra dels pressupostos generals de l’Estat (PGE), la manca d’inversions i l’infrafinançament que patim les valencianes i valencians. La manifestació va ser convocada per nombroses entitats sindicals, socials i polítiques sota el paraigua de la Crida pel Finançament.

Ara, cinc anys després, la Crida pel Finançament continua denunciant la situació d’espoli, infrafinançament i manca d’inversions que pateix el País Valencià de manera secular i que afecta greument l’autogovern, les condicions de vida de les valencianes i valencians i el seu futur i benestar. A més, des d’aquest espai unitari s’aposta per la necessitat de capgirar la situació actual en què es troba el nostre finançament i considera que cal sensibilitzar el poble valencià i la mobilització social transversal, decidida, valenta, continuada en el temps, que obligue l’estat a negociar per aconseguir la sobirania fiscal i una hisenda pròpia que acabe a l’actual situació i amb totes les promeses incomplides als darrers anys. Per a la Crida pel Finançament fa molts anys que portem amb promeses, acords i declaracions que no porten enlloc i que, al remat, mantenen l’actual situació desfavorable per als interessos de les valencianes i valencians. La situació actual de paràlisi i d’inacció de la present legislatura n’és un clar exemple. En eixe sentit, es considera que només a la pressió real, valenta i decidida de les institucions i poble valencià serà possible obtenir les nostres reivindicacions.

València, 9 de juny de 2022

Crida pel Finançament

Espacio Publicitario

Deja un comentario