Inicio Centro cultural Guanyar reclama una solució urgent i definitiva per al Centre Cultural

Guanyar reclama una solució urgent i definitiva per al Centre Cultural

0
19
Obiol: “No podem permetre que cada juliol les famílies alcoianes patisquen i es deixen el sou per solucionar l’atenció dels fills mentre treballen”

Obiol: «Si amb el pressupost més alt de la història democràtica el PSOE no té ni per a ventiladors, alguna cosa no ens han contat».

El final de curs de l’Escola municipal de Belles Arts es va veure enfosquit per les altíssimes temperatures que els assistents van haver de patir.

Amb goteres, sense aire condicionat i sense diners tampoc per a que la ciutadania demane llibres el Centre Cultural està en una situació lamentable.

Guanyar ha volgut denunciar públicament l’estat d’abandonament que pateix fa anys el Centre Cultural d’Alcoi. Un abandonament que pateixen dia rere dia els seus treballadors i treballadores i el conjunt de la ciutadania d’Alcoi. Ja CCOO va denunciar que no funcionava l’equip de refrigeració del centre, però en la celebració del final de curs de l’Escola Municipal de Belles Arts més d’un centenar de persones van haver de patir altíssimes temperatures i un dia que era per guardar en el record gràcies a la feina ben feta de les professionals i dels xiquets i xiquetes, es recordarà per la calor que van haver de patir. Per a la regidora de la plataforma municipalista Sandra Obiol: «el que vam viure al centre cultural és un símptoma del mal govern de Toni Francés i el seu equip. Si tenim un govern només interessat en els seus propis interessos, en fer-se fotos i aparentar que es fa faena, però en realitat no mouen ni un dit per a millorar la vida de les persones, doncs passa açò: que acaben empitjorant-la.»

Des de la plataforma ciutadana es recalca que no és un fet puntual. El mal estat del centre cultural és una evidència incontestable, quan fa calor, quan plou, quan un ciutadà vol demanar un llibre per a la biblioteca, quan els xiquets volen anar en vacances al matí a buscar lectures… tot són obstacles. I per a Obiol això fa molt de mal: «a altres poblacions les biblioteques funcionen com un punt central en la dinamització no només cultural sinó social. Un lloc on ara podrien anar els nostres joves a estudiar i estar fresquets, a fer treballs en grup o a rebre suport educatiu com ja vam demanar. Un lloc on qui tinga més dificultats amb els tràmits administratius digitals poguera trobar ajuda. Un lloc on llegir la premsa i trobar-se amb els veïns. Però no, Toni Francés ha decidit que per a la seua carrera és més important Rodes i el museu de Camilo Sesto. I la resta ja ens apanyarem».

SIN COMENTARIOS

Deja un comentario

RTVP & Tu Portavoz

Síguenos en nuestro canal de Telegram

Únete al Canal
CERRAR