Espacio publicitario

Davant els últims atacs perpetrats per l’Estat d’Israel en la franja de Gaza, la Confederació General del Treball (CGT) denúncia, una vegada més, el genocidi que, amb el consentiment de la Comunitat Internacional, s’està duent a terme contra el Poble Palestí.

La CGT expressa la seua solidaritat amb el Poble Palestí, així com amb tots els pobles oprimits del món, al qual li continuen negant el seu dret a l’autodeterminació i, per extensió, els drets de les individualitats i col·lectius que el conformen. En definitiva, neguen al Poble Palestí el seu dret a existir com a tal.

Els recents atacs, justificats sota el pretext d’una amenaça terrorista i emmarcats dins d’una operació batejada per Israel com “Despertar de l’Albada”, s’han saldat la vida de 41 persones, entre elles 15 xiquetes, i 235 ferides, totes elles palestines. A aquesta nova ofensiva, que ha finalitzat amb un alt al foc després de tres dies de combats, es suma el bloqueig econòmic i polític que recentment ha propiciat el tancament de l’única central elèctrica de Palestina.

Les anarcosindicalistes, antimilitaristes sempre, instem al fi total de les hostilitats i dels bombardejos i, amb tot, a la fi del silenci còmplice i de la hipòcrita ceguesa de les polítiques internacionals davant les guerres gestades per les potències imperialistes que hui s’autoproclamen com a capdavanteres del món lliure.

LA HISTÒRIA LA FAN ELS POBLES

La Confederación General del Trabajo (CGT) denuncia los ataques del Estado de Israel contra el Pueblo Palestino en una nueva ofensiva en los territorios ocupados de la franja de Gaza

Ante los últimos ataques perpetrados por el Estado de Israel en la franja de Gaza, la Confederación General del Trabajo (CGT) denuncia, una vez más, el genocidio que, con el consentimiento de la Comunidad Internacional, se está llevando a cabo contra el Pueblo Palestino.

La CGT expresa su solidaridad con el Pueblo Palestino, así como con todos los pueblos oprimidos del mundo, al que le siguen negando su derecho a la autodeterminación y, por extensión, los derechos de las individualidades y colectivos que lo conforman. En definitiva, niegan al Pueblo Palestino su derecho a existir como tal.

Los recientes ataques, justificados bajo el pretexto de una amenaza terrorista y enmarcados dentro de una operación bautizada por Israel como “Despertar del Amanecer”, se han saldado la vida de 41 personas, entre ellas 15 niñas, y 235 heridas, todas ellas palestinas. A esta nueva ofensiva, que ha sellado con un alto el fuego tras tres días de combates, se suma el bloqueo económico y político que recientemente ha propiciado el cierre de la única central eléctrica de Palestina.

Las anarcosindicalistas, antimilitaristas siempre, instamos al fin total de las hostilidades y de los bombardeos y, con todo, al fin del silencio cómplice y de la hipócrita ceguera de las políticas internacionales ante las guerras gestadas por las potencias imperialistas que hoy se autoproclaman como adalides del mundo libre.

LA HISTORIA LA HACEN LOS PUEBLOS

¡Palestina Libre!

Espacio Publicitario

Deja un comentario